Smykker fra godkendt webshop

Det er ikke svært at finde herresmykker online. Men er til gengæld lidt sværere at finde en forhandler af smykker, som er godkendt af E-Handelsfonden. Nu spørger du måske dig selv, om det overhovedet betyder noget – og det kan vi roligt afsløre, at det gør det. At en butik på nettet er godkendt betyder nemlig, at den ikke bare lige forsvinder fra den ene dag til den anden, ligesom du også er sikret en god købsoplevelse på en række andre områder.

 

Når du køber smykker fra en webshop, som er godkendt af E-Handelsfonden, er du sikret følgende:

 

– At dine private oplysninger bliver krypteret, når du betaler for dine smykker, samt at betalingsløsningen er sikkerhedsgodkendt.

 

– At du aldrig modtager spam i din indbakke, hvis forretningen pludselig vil sælge dig flere smykker. Butikken må nemlig ikke sende dig noget, medmindre du udtrykkeligt har sagt ja til at modtage reklamemails.

 

– At du nemt kan få at vide, hvad smykkebutikken bruger dine personlige oplysninger til.

 

– At du altid bliver gjort opmærksom på vilkårene for dit køb, når du har puttet smykker i kurven og vil betale.

 

– At din fortrydelses- og reklamationsret fremgår tydeligt, når du modtager en elektronisk kvittering fra smykkebutikken i din indbakke.

 

– At det tydeligt fremgår, hvilken virksomhed du handler med.

 

– Og slutteligt er du også sikret, at du kan deltage i konkurrencer uden du behøver købe noget i butikken.

 

E-Handelsfonden følger løbende op på, om deres betingelser bliver overholdt. Du kan med andre ord være forsikret om, at smykkebutikken er godkendt, hvis forretningen skilter med fondens logo på sin hjemmeside.

 

 

Halskæder

 

En halskæde er et fantastisk smykke, som kan hæve din stil op på det næste niveau, hvis du vælger det helt rigtige design. Vi har samlet et stort udvalgfra Marjoe.dk af forskellige halskæder her, og der er garanteret mindst en, der passer til din stil.

 

Halskæder fås i mange forskellige afskygninger. Uanset om du leder efter en tung, maskulin kæde, eller noget lidt mere afslappet, har vi en halskæde til dig. De sælger blandt andet de ekstremt populære rosenkranse, som kendte verden – både fodboldstjerner og Hollywood-kendisser – bruger i stor stil. Du kan også finde en lang række forskellige vedhæng i vores butik, så du kan sammensætte din helt egen unikke halskæde, der passer perfekt til dig.

 

Alle deres halskæder er i højeste kvalitet og det hænger sammen med, at de holder vores leverandører i kort snor. Vi vil med andre ord ikke acceptere mindre end den bedst mulige kvalitet, så de kan garantere dig et produkt, der virkelig holder. Når du bestiller halskæder på Marjoe.dk sørger de desuden altid for, at dine varer bliver pakket forsvarligt ind og leveret til tiden. Du har også altid mulighed for at kontakte deres kundeservice både på mail og telefon. De sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dem om deres halskæder eller andet.

 

Øreringe

 

På Marjoe.dk finder du et bredt udvalg af øreringe til mænd. De har håndplukket øreringe i en lang række forskellige designs, så du har masser af at vælge mellem – og der er garanteret mindst et par øreringe, der passer til lige netop din stil.

 

Øreringe er et af de ældste smykker, der findes. Mennesker har båret øreringe siden tidernes morgen, og det hænger i høj grad sammen med, smykkerne typisk er enkle, men samtidig udtryksfulde. For mænd udstråler en velvalgt ørering maskulinitet, mens øreringe typisk udstråler det modsatte for kvinder. Øreringenes store popularitet betyder, at der er så mange forskellige designs, at du kan have forskellige øreringe på hver dag i et år, hvis du har lyst. Der er med andre ord rig mulighed for at finde et par øreringe, der passer nøjagtigt til din personlige stil.