Du behøver ikke nøjes med de smykker, som guldsmeden har til salg. Få specialdesignet et smykke lige efter dine ønsker og størrelsen på dine fingre

Er du havnet på denne artikel har du uden tvivl prøvet at stå nede i guldsmeden med en klar idé om, hvad du ønsker dig af smykke, men så alligevel ikke helt kunne finde det rette. Nogle gange så har man også lyst til bare at skille sig en smule ud fra mængden, selvom valideringen ved at se andre med samme eller lignende smykker kan være rar nok i sig selv. Dette scenarie kan også give en følelse af ambivalens for selvfølgelig er det rart at se, at andre også har valgt det samme som dig, men man kan også komme til at føle sig lidt “mainstream”, almindelig og kedelig.

Specialdesignet smykker = unikhed, personlighed og luksuriøsitet.

Har du en smykkedesigner i maven eller har du bare en helt klar idé om, hvordan dit næste smykke skal se ud? så kan du få specialdesignet det lige efter dine ønsker, og hvis det er en ring du ønsker så kan du få den lavet lige netop efter din fingerstørrelse. Med et specialdesignet smykke skaber du noget unikt og personligt for dig selv, eller måske en du holder af. Ja du vil ikke komme til at opleve valideringen af en der går med det samme, men du vil derimod møde beundrende blikke på lang afstand. Der er ikke noget som et personligt smykke der bare oser af stil og emmer af luksus.

Gør din stil 100 procent personlig

Ligesom vi alle er 100 procent unikke, så er vores egen personlige stil det også. Med specialdesignet smykker kan du sætte prikken over i’et på din egen personlige stil. Ydermere skal du ikke være bekymret for, hvorvidt nogen bære samme smykke som dig og du dermed kan virke lidt kedelig eller blive en del af mængden, du vil helt sikkert skille dig ud i ethvert selskab. Du behøver ikke nøjes med smykker, som guldsmeden har til salg. Få specialdesignet et smykke lige efter dine ønsker og størrelsen på dine fingre. Hvis det lyder som noget for dig så kan du se mere her. På denne side finder du nemlig specielle og håndlavet smykker i 100 procent dansk design. Dette firma er ejet af Stinne Holm, som blev udlært guldsmed med medalje i 2004. Siden har hun haft konstant øje for ny inspiration, og som hendes udvalg viser, også haft fokus på det unikke og autentiske. Hendes produkter emmer af rene og grafiske linjer og der er uden tvivl fokus på materialer af bedste kvalitet. Her kan du altså få lavet personlige smykker, som er af virkelig fantastisk kvalitet og udseende.