Slip for barbering med Permanent Hårfjerning

Er du træt af at bruge tid og penge på at fjerne uønsket hår? Du er bestemt ikke den eneste. Barbering er en tidskrævende process, som mange gerne ville være foruden. Heldigvis er der metoder, som er mere permanente end barbering, så man slipper for den evindelige hårfjerning.

Permanent Hårfjerning er en perfekt løsning til dig, der ønsker at fjerne kropsbehåring permanent. Det foregår med laserbehandling over flere sessioner.

Til dig der er træt af barbering

Mange af os fjerner flere gange om ugen uønsket hår fra kroppen. For nogle er det t dagligt gøremål, og det kan være trættende i længden. Der findes andre metoder end barbering til at fjerne hår, men de fleste indebærer, at håret vokser ud igen. Både brug af voks eller epilator kan holde hårvæksten tilbage i længere tid end barbering. Men det vokser altid tilbage.

Permanent Hårfjerning er en helt anden liga. Her fjernes håret ved hjælp af laser, og det vokser ikke tilbage. Det er derfor et rigtig godt valg for personer, der er træt af at fjerne hår hele tiden.

Det er muligt at fjerne hår permanent stort set alle tænkelige steder på kroppen. Det betyder, at de fleste kan få deres behov opfyldt.

Sådan foregår behandlingen

Permanent Hårfjerning foregår med laser. Laseren lyses ned på håret og nedbryder membranen, som håret gror i. Dette gør at håret ikke kan vokse mere, og hårfjerning er derfor permanent.

Hår har vækstfaser, hvilket betyder, at ikke alt håret er synligt på samme tid. Derfor kan én laserbehandling aldrig være nok, hvis man ønsker Permanent Hårfjerning. Det kan tage op til 12 behandlinger, før man er helt færdig med hårfjerning. Det kan dog også tage en del færre sessioner, alt efter hvor meget hår man har.

Næsten alle kan få fjernet uønsket hår

Permanent Hårfjerning er for alle, der ønsker det. Der kan være forskellige grunde til, at man ønsker at få fjernet noget hår permanent, og derfor kan alle få det gjort. Det kræver blot, at man er over 18 år.

Der er få personer, som ikke kan få foretaget hårfjerning permanent. Hvis man eksempelvis er gravid eller gennemgår andre hormonelle forandringer, bør man ikke få laser behandling.

Hvis man har hår, som man ønsker fjernet, ovenpå en tatovering, er det heller ikke sikkert, at man kan få foretaget behandlingen. Man bør dog altid gå til en konsultation først, så man er sikker på behandlingen.