Vælg en god ansigtscreme eller ansigtsolie fra Badeanstalten

Du bør forkæle dig selv med de bedste hudplejeprodukter fra Badeanstalten. De laver gode produkter til hudpleje i hånden, så du kan få pleje, som vil gøre huden blød, genopfrisket og smidig. Det er altså det ideelle sted at finde dine produkter til hudpleje som ansigtsolie eller ansigtscreme, alt efter hvad du foretrækker at bruge.

Find en vitaliserende ansigtscreme mod rynker

En god måde at tage sig af sin hud, specielt i ansigtet, er med en god ansigtscreme fra Badeanstalten. Du kan på deres hjemmeside finde forskellige ansigtscremer, der matcher din hudtype. De har blandt andet en ansigtscreme, der er lavet til normal og kombinationshud. Ansigtscremen indeholder mandelolie og æteriske olier, der giver fugt til huden. Disse olier er også med til at regulere talgproduktion, og til at stimulere ny celledannelse. De har dog også deres vitaliserende ansigtscreme, der er tiltænkt den mere modne hud. Den mindsker rynker og fine linjer, ved at stimulere hudens kollagendannelse. Denne ansigtscreme sørger også for at binde fugten til huden, samt at øge hudens elasticiteten. Det giver dig en lækker hud, der hverken er tør eller irriteret. Du kan få ansigtscreme i 50 ml beholdere. De indeholder kun æteriske olier for duft, så du undgår parfume. Desuden er alle deres ansigtscremer velegnet til veganere, da der ikke er andet end naturlige ingredienser i, uden animalske produkter. Badeanstalten er derfor det helt ideelle sted, at få din ansigtscreme.

Få din ansigtsolie med E-vitamin mod træt og tør hud

Foretrækker du olier fremfor cremer, så er Badeanstalten stadig det rette valg for dig. De har nemlig forskellige ansigtsolier, der har nogle af de samme effekter som deres cremer. Du kan derfor få en ansigtsolie, der mindsker rynkerne og de fine linjer. Alle de ansigtsolier du finder, er lavet med hensigt på at gøre huden smidig og blød. Du kan derfor vælge en hvilken som helst ansigtsolie, og være sikret en lækker hud. En af de ansigtsolier du kan finde, er med E-vitamin. Denne ansigtscreme er specielt egnet til træt og tør hud, og din hud efterlades med en fantastisk åndbar fornemmelse. De har dog også den vitaliserende ansigtsolie, som er velegnet til en moden hud. Den er med til at mindste rynkerne og de fine linjer. Det er blandt andet grundet antirynke-aktivitet Marine Blue Vital C. Som de andre produkter fra Badeanstalten, er deres ansigtsolier også velegnede til veganere. De er lavet af 100 % naturlige råvarer, der inkluderer planteudtræk, æteriske olier og planteolier. Ansigtsolie skal du ikke bruge så meget af, som du skal med cremen. Derfor kommer de også i 30 ml beholdere.

Du kan være sikker på at både ansigtscreme og ansigtsolie fra Badeanstalten kommer i høj kvalitet. Det er derfor det helt perfekte valg til din daglige hudplejerutine. Badeanstalten udvælger selv deres ingredienser nøje, og desuden er alle deres hudplejeprodukter håndlavet i Danmark.