Bliv klar til efteråret

Efteråret sniger sig ind på os, og herhjemme er vi begyndt at pakke sommertøjet væk. Det har været en fantastisk sommer med masser af sol og mange udetimer. Bare fordi det bliver efterår, er det jo ikke ensbetydende med, at udetimerne stopper – det kræver bare noget varmere tøj. Læs med herunder og vær klar til efteråret ankommer.

Termotøj

Det er smart! Alle arbejdsmænd har det, og enhver børnetøjsproducent med respekt for sig selv har produceret et sæt termotøj. Det er et godt alternativ til en overgangsjakke, og i virkeligheden behøver du slet ikke have begge 🙂 Herhjemme har vi fundet et lækkert sæt til dem begge fra mærket vera, og de ELSKER det.

 

Se vores termotøj her.

 

Regntøj

Vi var på ferie i den ene uge, hvor det stod ned i stænger. Sommerhus i Danmark er jo normalt ensbetydende med regntøj, MEN nu har denne sommer jo ikke ligefrem været våd, og derfor havde vores regntøj hængt i børnehaven siden maj uden at være pakke ud af de fine små poser. Da jeg mødte regnen, måtte jeg konstatere, at regntøjet ikke længere passede, da jeg ville sende de to ud i sommerregnen. Gode råd var dyre. Jeg havde ikke regntøj til salg i butikken, og jeg var jo også på ferie. Resultatet blev en tur i Kvickly for at købe regntøj. Mangler du regntøj, så hold øje med shoppen. Du vil kunne spare mange penge på at købe jeres regntøj hos os.

 

Se vores regntøj her.

 

Gummistøvler

Vores foretrukne fodtøj er gummistøvler!Gummistøvler er nu også fede! Man kan hoppe i vandpytter og vade igennem mudder, uden at det gør noget. Om efteråret kan du med fordel anskaffe et par termostøvler i stedet for gummistøvler. Så er du sikker på, at de søde små stadig har varme fødder, selv om det er koldt 🙂 Men du kan kan jo også bare supplere gummistøvlerne med en uldsok og spare pengene 🙂

 

Se vores gummistøvler her.

 

Uld

Uanset om det er en bluse, bukser eller strømper, så er uld godt! Uld er godt, fordi det justerer temperaturen. Faktisk kan du bruge uld hele året. Det er måske lidt underligt at give din lille baby en uldbody på i 30 grader. Men ulden er med til at regulere varmen, så de små ikke bliver overophedede. Jeg havde bittesmå babyer i vinterperioden, og jeg var tryg ved at gå ud, selv om det var koldt. Så længe jeg vidste, at de to små havde lidt uld på inderst. Uldveste er noget af det bedste at give de små på. De varmer barnets torso og sikrer, at de altid har det varmt og godt.

 

Trøje

Alle unger har godt af at have en trøje på. Det kan være en fleece-, jogging- eller strikket trøje. Umiddelbart er det vigtigste, at barnet har noget at tage på, hvis det er lidt koldt indenfor. Vi har altid en joggingtrøje hængende i vuggestuen – her i sensommeren er den smart, fordi mine børn kan have den på, når de skal udenfor – og inden længe vil den være god, hvis der er lidt koldt indenfor i institutionen. I vuggestuen sover børnene i krybber, og indtil det bliver rigtig koldt og tid til fleecedragter, så er en fleecebluse eller en varm strikket trøje god at have på til luren. Vi har det hele i shoppen! Hop ind og se dig omkring – så slipper du også for situationen, hvor du har købt en ny trøje til 500 kr., som dit barn IKKE gider have på.

 

Strømpebukser

Et must for alle vuggestuebørn er strømpebukser! De giver sikkerhed for, at barnet ikke taber sokkerne, og de giver varme. Da mine børn lige var startet i vuggestue, tog de hele tiden deres strømper og sutsko af. Det var lidt dumt, når nu der var ret fodkoldt på stuen. Strømpebukser var min redning, for det er godt nok svært at tage strømperne af når de sidder fast oppe om livet.