Komfortabelt tøj på mode

Kan du godt lide at følge de nye trends og tendenser i den danske modeverden? Så er det nok ikke gået din næse forbi, at komfortabelt tøj såsom joggingtøj, lækre sweatere og løse kjoler er helt vildt på mode lige i øjeblikket, og det er det sikkert også mange år endnu. Du har altid fået fortalt at man måtte lide for skønheden, og ikke mere. Byt dine stramme og ubehagelige jeans ud med et par lækre løse sweatpants, og undgå at gå en hel dag, hvis du bare ser frem til at komme hjem og smide bukserne. Se f.eks. udvalget fra Pieces der leger med farverne, mønstrene og formerne. Du kan helt sikkert finde et lækkert behageligt sæt eller en dejlig løs kjole, i lige de farver du gerne vil have.

Klæd dig i noget på som gør dig glad

Hvis du omvendt er typen der elsker at gøre noget ud af dig selv på en anden måde med smukke kjoler eller en flot blazer så har pieces helt sikkert også noget til dig. For tiden kan man ikke få nok farver på, og det at mixe og matche er virkelig en ting. Før i tiden ville man blive kigget efter på gaden, hvis du sammensatte tern med prikker, eller striber med blomsterprint. Men sådan er det ikke mere – Det er nemlig tilladt at være legesyg med sit tøj, og det er jo bare for fedt! Mix og match som du personlig bedst kan lide, og hvis du elsker farver, så giv den fuld gas.

 

Gør dine fødder glade, med et par lækre sneakers

Når du har styr på outfittet, men der lige mangler prikken over i’et, så er et par lækre sneakers et rigtig godt bud. Et par gode sneakers der gør dine fødder glade, giver dig meget mere overskud på din dag, og du føler du kunne løbe et maraton – Det er sådan et par rigtig gode sko skal kunne gøre for dig. Og så gør det bestemt heller ikke noget at der både er tænkt design, farver og mønstre ind i det, fordi som sagt så kan du mixe og matche helt præcis som du vil. Sneakers fra Puma dame et sindssygt godt udvalg af komfortable sneakers, med en design der er on point.

 

Hot, sporty og lækkert

Det kan blive en rigtig lang dag for dig, hvis dit outfit er ubehageligt og du ville gøre alt for at kunne komme hjem og skifte i pausen. Det er slut med det, for med et sporty tracksuit er din dag reddet. Om det er til idrætsdag eller bare en helt almindelig dag, så går man aldrig galt i byen med et lækkert sæt. Og der er ingen der siger at man skal bruge det sammen. Nej du kan sagtens lade jakken eller sweateren blive hjemme, og have en fed T-shirt på, eller lade bukserne blive hjemme, og have jakken eller sweateren på til en kjole. Der er ingen regler, kun dine egne. Og et godt råd er at begrænse sine regler, og bare kaste sig ud i det.