Design dit eget mobilcover her – Vi viser dig smarte eksempler

Mobilen er en af de gadgets, som man er mest afhængig af i sin dagligdag, da man kan bruge den til rigtig mange ting, såsom at sende sms’er, ringe, se film, høre musik, tage billeder og meget mere. Det er en supersmart gadget, der åbner op for en masse muligheder, men desværre er det også en gadget, som let kan gå i stykker, hvis ikke man passer ordentligt på den.

Få sat et mobilcover på mobilen, så den er beskyttet

Man kan let komme til at tabe sin mobil, sætte sig på den, hvis den sidder i baglommen eller på en anden måde komme til at ødelægge den, men heldigvis kan man beskytte mobilen mod skader ved at udstyre den med et mobilcover. Når man har et mobilcover på mobilen, er den beskyttet mod skader på grund af det ekstra lag, der er på den, så hvis du gerne vil passe på din mobil, bør du få fat i et mobilcover! Hvis du godt kunne tænke dig at eje et mobilcover, som man ikke finder nogen andre steder, så kan du med fordel overveje at designe dit helt eget mobilcover!

Vil du gerne have et helt personligt og unikt cover?

Når man designer sit eget mobilcover, er det kun ens egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan det kan komme til at se ud. Det kan for eksempel være, at du har et billede, som du elsker, og som du godt kunne tænke dig at få på coveret? Det kan også være, at du har tegnet en flot tegning, som du godt kunne tænke dig at vise frem? Det kan også være, at du mangler lidt inspiration til, hvordan coveret skal se ud? Hvis dette er tilfældet, kan du prøve at tage et kig på Panzerscreen.dk eller på de mobilcovers du kan se her for at få lidt inspiration til, hvilke muligheder der er. Og der er mange, du kan uden tvivl finde det design og cover, som matcher dig og din telefon bedst.