Hold din mobil stilren med dette simple life hack!

Smartphones, tablets og andre former for mobile enheder er for de fleste ikke blot en hvilken som helst gadget, men en investering, der skal værnes om. De er trods alt sjældent specielt billige – særligt hvis de er af høj kvalitet eller fra et dyrt mærke. Derfor kan et simpelt life hack som noget skærmbeskyttelse helt klart være pengene værd, da det ikke kun beskytter din mobil, men også holder den stilren. Her er der 3 fordele ved at bruge skærmbeskyttelse til din mobil.

1. Forhindrer blændende lysskær

Lysskæret fra glasskærme kan være virkeligt irriterende for dens brugere, hvilket er derfor, der er blevet fremstillet blændfrie skærmbeskyttere. Ved påførelsen af denne slags skærmbeskytter brydes lyset, der reflekteres fra skærmen og derigennem hvor meget lys, dine øjne modtager.

Lyset, der reflekteres fra skærmen, er ikke just godt for dig, da det fremkalder stor øjenbelastning ved at øge spændingen i musklen omkring din iris. Blændfrie skærmbeskyttere forbedrer skærmens synlighed og dermed mindsker behovet for at brugeren kniber sine øjne sammen blot for at se skærmen. Resultatet er en mere behagelig og bekvem oplevelse for brugeren selv ved længere brug.

Bruger du ofte din mobil udendørs eller i kraftigt oplyste omgivelser, bør du overveje at få dig skærmbeskyttelse, der hjælper mod blænding.

2. Stopper fingermærker

Der er næppe noget mere frustrerende ved skærmbrug end at opdage klæbrige fingermærker på din skærm. Selv hvis du er omhyggelig med at holde dine hænder rene og tørre, er det ikke et problem, der bare sådan går væk. Til alt held findes der en simpel løsning på dette i form af skærmbeskyttelse. Dens lipofobiske overflade afviser dine fingres hudolie og forhindrer at det tværes ud på skærmen. Derved opnår du, at din enheds skærm ser strålende og helt ny ud i meget længere tid og derved holdes stilren!

3. Begrænser skader fra kraftige stød

At en telefon tabes, er ikke just et uhørt fænomen. Du kender sandsynligvis nogen der har gjort det, hvis ikke du selv har. Dette er nok en af de største grunde til, at skærmbeskyttere købes, da mobiltelefonen ofte tages udenfor hjemmets trygge rammer og med ud til arbejdet, indkøb eller andet.

Skærmbeskyttere hjælper ved at absorbere stødet fra at blive tabt og på et mere lavpraktisk plan beskytter mod små ridser fra almindeligt brug.

Nu kender du til tre grunde til at få dig noget skærmbeskyttelse, men der er selvfølgelig mange flere!