Beskyttelse er in

Når det kommer til dating så er der mange personlige egenskaber der går igen, som vi klassificerer som attraktive. Vi kan godt lide ambitiøse typer der har drømme, entusiasme, humor og styr på sit liv; de skal være ærlige, trofaste og vigtigst af alt ansvarlige.

Alle disse egenskaber skal helst være synlige ved flere lejligheder og ikke i særlige tilfælde, og der kan nogle dem lede hele vejen ind i soveværelset.

Ansvarlighed i forholdet

At kunne vise ansvar er vigtigt. Det er en måde hvorpå man viser at man kan stå ved sine fejl såfremt de begås og at man er villig til at stå til regnskab for sine handlinger uanset hvor gennemtænkt de har været. Derfor går ansvarlighed også ind på det intime område, for kan man vise at man er villig til at bruge beskyttelse da man ikke er det sted i sit liv hvor man har et barn sammen, så er man rigtig langt.

Beskyttelse er det nye skønhed fordi det har en åben ærlighed og en ansvarlighed på samme tid, og man behøver ikke afvise sin partner i samleje og opleve diskussioner om hvor tiltrukket man er af hinanden, for man kan stadig være sammen på en ansvarlig måde. Man er i forholdet, man laver de ting man føler man vil lave i forholdet, men man gør det samtidig med at begge parter gør sit for at der ikke kommer nogle uventede resultater af at man har været tæt.

Beskyttelse for jeres egen skyld

Der er mange fordele ved at benytte beskyttelse. Udover at man udstråler ansvarlighed, så danner man sig også en vigtig sikkerhed. Når man i forvejen ikke føler at man er et sted i sit liv til at kunne tage vare på et barn, så kan det virke meget stressende pludselig at skulle til det, og vælger man ikke at villet have det givende barn så kan selv en sådan beslutning efterlade en tung plet på ens samvittighed som sætter sig dybt.

Der er en tryghed i at bruge beskyttelse, fordi man ikke skal undergå alverdens former for stress og bekymringer med kønssygdomme, graviditeter og lignende, men at man kan tage det hele med den behøvede ro til man er klar til at tage imod et nyt og stort ansvar. Man får tid til at nyde hinanden og tage forholdet som det skal tages; i sit eget tempo.