Insta-tips: Sådan tager du bedre outfit billeder

Ønsker du at opgradere dit Insta game lidt? Måske blive bedre til at tage outfit billeder? Noget, der muligvis kunne lede til nogle sponsorater senere hen i livet? Det hele er en meget elegant balance, hvor du i billedet skal vise dig selv frem, men også have fokus på tøjet.

Og sidst men ikke mindst, så er det også vigtigt at man viser det frem i situation, hvor folk kunne tænke sig at bruge tøjet. Altså for eksempel nytter det ikke noget, at man går rundt i jakkesæt på den lokale pub. Læs med her.

Få gratis hjælp

Men lad os da starte i det basiske. Hvis man ikke har det fundamentale af fotografering på plads, så kan man ikke komme langt med sine billeder. Altså, hvis de slet ikke ser godt ud, så kommer hverken de eller du særligt langt! Og vi snakker jo om portræt billeder her, da det skal op på Instagram og du skal være på. Altså er der en del ting du skal sørge for.

Noget af det første du gerne vil have, er at nogle andre tager billedet for dig. Det er svært at vise et outfit frem med en selfie. Så sørg for at en, som forstår fotografering tager billedet af dig. Det kan være en professionel. Læs mere her.

Få hjælp fra en ven

Hvis du ikke er villig til at bruge penge på selve fotografen, så kan du stadig lære en ven mange gode ting ved hjælp fra https://www.canon.dk/get-inspired/tips-and-techniques/photography-basics/. De går over mange af de grundlæggende ting, såsom lyset i forhold til solen, pose og farver.

Det du skal tænke på, er selve outfittet, du må gerne have overvejet hvordan du skal stå inden i tager billedet, og hvordan man skal kunne se outfittet. Og så også lige finde en lokation som matcher til outfittet!